Google+
Youtube
Blogger
Flickr

 

Minőség - Megbízhatóság - Garancia - Ár !
Problémájának megoldása mi vagyunk!

 

Hívjon minket a 06/30-5020-464 telefonszámon vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

A javítástól az új rendszerek kiépítéséig!                           GARANCIÁVAL!

 

VÍZ-, GÁZ-, FŰTÉS SZERELÉS

 

Víz-, csatorna-, gáz-, és fűtés rendszerek kiépítése.

Gázkészülékek, tartozékok, szaniterek szerelése.

Kémények, elvezetések építése, engedélyeztetése.

 

Hatékony fűtésszerelés rövid határidőn belül

Otthonunk fűtésére alkalmas berendezések és rendszerek tekintetében napjainkban széles paletta áll az ingatlantulajdonosok rendelkezésére, melyek között üzemeltetési rendszer szerint számtalan klasszikus és jól bevált, valamint modern és komfortos megoldás is megtalálható.

Fűtési technológiától függetlenül, a különböző rendszerek folyamatos és rendszeres használata következtében számos meghibásodás fordulhat elő, amely igen kellemetlen lehet a lakók számára, ezért megbízható megoldásra van szükség.

Hatékony fűtésszerelés:

  • Központi fűtésszerelés, légtelenítés, szabályozás
  • Radiátorok cseréje
  • Gázkazánok és konvektorok szerelése
  • Padló- és falfűtési rendszerek szerelése
  • Új rendszerek telepítése, valamint a régi elavult megoldások modernizálása
  • A fűtési szezon kezdete előtti karbantartás és ellenőrzés

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállal gyors és precíz fűtésszerelési megbízásokat, legyen szó rendszertelepítésről, felújításról, szabályzásról vagy hirtelen fellépő problémák gyors javításáról. Tekintse meg weboldalunk bővebb információt, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!          

                                                                                                       

A gázrendszer és az elvezetés megbízható kiépítése

Manapság számos fórumon lehet hallani a gázüzemelésű rendszerek veszélyeiről és a karbantartás, valamint a megbízható kiépítés előnyeiről, hiszen sajnos a statisztikai adatok azt mutatják, minden évben számtalan baleset és súlyosabb esetekben haláleset fordul elő a nem megfelelően kivitelezett gázrendszer és szellőzés következtében.

A gázüzemelésű fűtőberendezések már régóta széles körben alkalmazott rendszerek, melyek felújítása és kiépítése során minden esetben szükséges kiemelt figyelmet fordítani a profi kivitelezésre, legyen szó lakossági vagy ipari felhasználókról, hiszen a gáz kellemetlen és veszélyes hatásai mindenki számára ismertek, továbbá a kémény és elvezető rendszerek kiépítése során tartós és korszerű megoldásokra érdemes törekedni.

Válasszon Ön isprofi, megbízható gázszerelő szakembereket és szolgáltatásokat agázrendszer és a szükséges elvezetés, szellőzés kiépítéséhez, melynek következtében minden baleset és tragédia megelőzhető! Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk víz, gáz, csatorna, és fűtésrendszerek kiépítése, gázkazánok, cirkók, konvektorok, kémények szerelése munkákat, engedélyeztetéssel.

Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.

Kérjen ingyenes ajánlatot víz-, gáz-, fűtés szerelő munkákra:

Gthing - Veszélymentesítés!

"árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz
igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat. - GthIng Kft."